vrijdag 8 mei 2009

Gebakken lotuswortel



Ik zag deze zak in het diepvriesvak van de toko liggen. Ik had ze al eens gezien op internet, dus ik wilde ze eens uitproberen. Wat zien ze er leuk uit, hè? Ze zijn wel lekker, maar niet heel erg bijzonder. Door ze te bakken, krijgen ze wel een lekkere knapperigheid.



Ingredienten
diepvries lotuswortel
of verse lotuswortel, schoongemaakt en overdwars in plakken gesneden.
boter of olie

Bereiding
Verhit de boter of olie in een koekenpan. Voeg de lotuswortel toe, bestrooi met zout en peper. Bak tot ze aan beide kanten knapperig zijn.

Fried Lotus root

I had seen this on an internet site. When I saw them at the Asian store, I couldn't resist bying them. Aren't they cute? The taste was okay, but not very special. By frying them this way, they get a nice crispyness.

Ingredients
frozen lotus root, or fresh (peeld and sliced)
butter or oil
salt and pepper

Method
Heat the butter or oil in a frying pan. Add the lotus root. Season to taste with salt and pepper. Fry them until they are crisp on both sides.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...