donderdag 6 september 2012

Pastitio



Dit is best wel wat werk, maar het resultaat mag er zijn! Het lijkt wel wat op Italiaanse lasagne, maar de kruiden en kaas maakt dat het héél anders smaakt.
Holle pasta is voor dit gerecht het best. Het liefst lange, zoals als een samenvoegsel van spaghetti en macaroni. Als dit niet te krijgen is, gebruik dan macaroni, penne of rigatoni.






Bron:







Pastitio

It's quite some work to make this recipe, but the result is worth it! It's a bit like Italian lasagne, but the spices and cheese make it very different. A hollow pasta shape is best for this dish. Look for rigatoni, maccheroni or penne.

2 opmerkingen:

  1. Yum, in Griekenland is dit een van mijn meest favo gerechten. Dank, ik ga het zeker een keer proberen!

    (maar de gepelde tomaten vervang ik gewoon door tomaten uit blik!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat kan prima hoor, tomaten uit blik gebruiken.
    Ik heb dit gerecht samen met mijn vader gemaakt, en hij kan niet goed tegen tomaten uit blik. Hij krijgt er last van zijn maag van. Vandaar dat we verse hebben gebruikt. Maar ik gebruik ook vaak tomaten uit blik. Veel makkelijker en ook meer smaak.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...