dinsdag 2 april 2013

Zanzibar viskruiden

Een specerijenmix uit Zanzibar, net als deze. Deze wordt gebruikt in een garnalencurry, waar ik de volgende keer zal vertellen.

Ik gebruik het koffiemolentje van Krups voor het tot poeder malen van hele specerijen. Er passen geen grote hoeveelheden in, maar het maalt alles fijn wat je er in doet. Ik heb altijd grote moeite om harde specerijen als kruidnagels of kassiastokjes (ook wel verkocht als kaneelstokjes) te malen, maar dit machientje maakt er korte metten mee.



Bron:





Fish spices from Zanzibar

This spice mix is from Zanzibar, just like this one. I used it in a shrimp curry, the recipe follows.

I use a spice grinder from Krups to grind whole spices. The quantities are quite small, but it makes a fine powder from everything you put in it. I usually have a hard time grinding hard spices like cloves or cassia sticks (often sold as cinnamon sticks), but this little machine makes it easy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...