zaterdag 1 januari 2011

Prosecco-frambozenijs spoom



Een simpel, maar lekker tussendoortje, deze spoom. Zelfs degene in de familie die alcoholische dranken niet lekker vindt, vond dit wel lekker, waarschijnlijk omdat het lekker zoet is.

Door Lucille.


(Het gerechtje op de voorgrond van de foto volgt nog.)

Meng een paar grote eetlepels frambozenijs met prosecco of champagne. De hoeveelheden moet je een beetje op gevoel doen, het moet een schenkbare en drinkbare consistentie hebben, maar ook lekker zoet zijn. Meng goed met een garde of vork. Schenk in champagneglazen. Proost!

Ook lekker voor oud-en-nieuw.

Spoom with prosecco and raspberry icecream

A simple, but delicious in-between, this spoom. Even someone in the family who doesn't like alcoholic drinks, liked this. I think because it's nice and sweet.

By Lucille.

Mix a few large spoonfuls of raspberry icecream with prosecco or champagne. You have to eyeball the amounts. The spoom should have a pourable and drinkable consistency, and also have a sweet taste. Mix well and pour into champagne glasses. Cheers!

This also suits New Years' Eve very well.

2 opmerkingen:

  1. It's a happy day to be able to read an article that is so clearly researched and written. I have very much enjoyed this informational content. Your layout is excellent. I will come back again.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...