maandag 2 juli 2012

Pikante makreel



Dit is een gerecht uit een oud nummer van Tip Culinair. Toch leuk, zo'n stapel culi-tijdschriften om eens lekker door te bladeren. En soms doe je weer ideetjes op, zoals deze. Ik heb het geserveerd met nasi goreng en kroepoek en komkommer.





Bron: Tip Culinair




Tangy mackerel

This recipe is from an old cooking mzgazine in the Dutch language: Tip Culinair. It's nice to have a pile of culi-magazines to leaf through on a rainy day. And sometimes you get inspired to make one of those recipes. Like this one.
I served it with nasi goreng (egg fried rice), krupuk (shrimp chips) and cucumber.



2 opmerkingen:

  1. YUM!

    Maar om 1 el gemberpoeder te raspen gaat me toch wat te ver. Maar het is duidelijk wat je bedoelt hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeps, moet natuurlijk verse gember zijn, zal het aanpassen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...