maandag 2 juli 2012
Pikante makreel
Dit is een gerecht uit een oud nummer van Tip Culinair. Toch leuk, zo'n stapel culi-tijdschriften om eens lekker door te bladeren. En soms doe je weer ideetjes op, zoals deze. Ik heb het geserveerd met nasi goreng en kroepoek en komkommer.
Bron: Tip Culinair
Tangy mackerel
This recipe is from an old cooking mzgazine in the Dutch language: Tip Culinair. It's nice to have a pile of culi-magazines to leaf through on a rainy day. And sometimes you get inspired to make one of those recipes. Like this one.
I served it with nasi goreng (egg fried rice), krupuk (shrimp chips) and cucumber.
Labels:
vis / fish / seafood
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
YUM!
BeantwoordenVerwijderenMaar om 1 el gemberpoeder te raspen gaat me toch wat te ver. Maar het is duidelijk wat je bedoelt hoor :-)
Oeps, moet natuurlijk verse gember zijn, zal het aanpassen.
BeantwoordenVerwijderen