Het was Pasen toen ik dit maakte. En het is een omelet. Tot zover in stijl. Maar de vulling is in Turkse stijl.
Ik heb het wat geïmproviseerd, en Turkse smaakmakers gebruikt. En het smaakte erg goed!
QR-code: | |
Omelet with Turkish filling
It was Easter when I made this dish. And it's an omelet. So far so good. But the filling has Turkish flavours in it. I improvised a little, and it tasted very good!
Het water loopt mij in de mond alleen al bij het lezen over sucuk. Zelf pimp ik er pizza´s mee of lamachun maar dit is ook een heel goede optie. Snel baharat googelen wegens nog nooit van gehoord en boodschappenlijstje schrijven. Ik weet nu al dat het mij zal smaken dus dank voor dit recept!
BeantwoordenVerwijderenHier is het recept voor baharat dat ik gebruikt heb:
BeantwoordenVerwijderenhttp://claudiaskitchencreations.blogspot.nl/2011/11/baharat.html
Maar in Turkse winkels is ook een kant-en-klaar mix te krijgen.
Geweldig, dat heb ik allemaal in huis. Dank.
Verwijderen