
Dit is ook een lekker gerechtje voor een warme dag.

Schil en kook 4 aardappels. Snijd ze in blokjes wanneer ze gaar zijn.
Snijd 3 0f 4 augurken in blokjes.
Snijd 2 ballen gehakt in blokjes. Ik heb kant-en-klare gehaktballen gebruikt.
Snijd een sjalotje of klein uitje fijn.
Kook 4 eieren tot de kern vast is. Snijd twee ervan fijn.
Meng alles in een grote kom.
Meng in een klein kommetje de ingrediƫnten voor de dressing: 4 el mayonaise, 3 tl kerriepoeder, 3 tl mosterd, zout en peper. Meng dit met de overige ingrediƫnten.
Garneer met ei en tomaat.
Bron: Tip Culinair | |
![]() |
Meatball-potato salad
This is a nice recipe for a hot day.
Peel and cook 4 potatoes. Cube when cooked.
Cube 3 of 4 pickled gherkins.
Cube 2 meatballs. I used ready-made meatballs. They're fine for this recipe.
Chop a shalot or small onion.
Cook 4 eggs. Chop two of them.
Throw everything in a large bowl.
In a small bowl, mix the ingredients for the dressing: 4 tbsp mayonaise, 3 tsp currypowder, 3 tsp mustard, salt and pepper.
Mix with the other ingredients. Garnish with tomato and the other two eggs.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten