
Dit is zo'n gemakkelijk recept, en het is heel lekker! Ik maak het regelmatig.

Kook 300 g langkorrel rijst met 2 tl kerriepoeder en 2 laurierblaadjes.
Verdeel ondertussen 400 g gerookte makreel in stukjes. Snipper 1 ui en fruit aan in wat olie tot ze glazig zijn. Kook 5 eieren hard, pel ze en snijd 4 ervan in stukjes. Snijd de 5e in plakjes.
Meng de rijst met de makreel, ui en ei. Garneer met de plakjes ei.

Kedgeree
This is such an easy dish, and very tasty. I make it often.
Boil 300 g long grain rice with 2 tsp curry powder and 2 bay leaves.
In the meantime, shred 400 g mackerel. Boil 5 eggs hard. Peel them and chop four of them, slice the fifth.
Chop 1 onion and fry in some oil until translucent.
Mix the rice with the mackerel, onion and egg. Garnish with the egg slices.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten