zaterdag 13 februari 2010

Tacokruiden



Ik ben gek op specerijenmengsels. Vooral om ze zelf te maken. Ik heb een hele batterij aan hele specerijen, en ik maal ze met een koffiemolen. Dat gaat hartstikke goed. Ik speur op het internet op zoek naar recepten voor zelfmaak mengsels. Hier is een lekkere in de Mexicaanse stijl.



Meng de volgende specerijen:
2 tl chilipoeder (of meer, als je van scherp houdt)
1½ tl maïzena
1 tl uienpoeder
½ tl knoflookpoeder
½ tl paprikapoeder
¼ tl komijn
¼ tl suiker
½ tl runderbouillonpoeder
¼ tl zwarte peper

Ik voeg nooit zout toe aan de specerijenmengsels die ik maak. Dat voeg ik liever apart toe aan het eten dat ik klaarmaak.



Taco seasoning

I love spice mixes, and I love recipes for homemade spice mixes. I often look on the internet to find recipes. Here is one I made the other day, Mexican style.

This recipe comes from allrecipes.com. Here is the link:
Restaurant-style taco meat seasoning .

I never add salt to the spice mixes I make. So I left that out. I prefer adding salt to the almost finished meal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...