
Ik zag dit recept op de site van Appon's Thai food.
Het leek me erg lekker, en daarom besloot ik het eens te proberen.

Hak verse munt, verse koriander, 3 teentjes knoflook, 1 tl verse gember, 1 el vissaus en sap van 1 limoen fijn, in een keukenmachine of vijzel.
Voeg eventueel verse chilies naar smaak toe, als je van pittig houdt.
Smeer dit mengsel op 2 zalmfilets en stoom ze 8 minuten tot ze bijna gaar zijn. Ik houd van zalm die net niet helemaal gaar is.
Als je wel gare zalm wilt, stoom dan nog ongeveer 2 minuten langer.
Ik heb het geserveerd met baby bok choi. Recept volgt. Het was erg lekker.
Steamed salmon with Thai herb topping
I found this recipe on the blog of Appon's Thai food.
You can find it here.
It tasted very good. I used less chilies, but otherwise followed the recipe. Very delicious!
It is served with stir-fried pak choi. I used baby bok choi, also very nice.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten