zaterdag 13 maart 2010

Roergebakken baby bok choi



Dit groentegerecht hoorde bij de gestoomde zalm. Het past er erg goed bij.



Kook per persoon 4 baby bok choi ongeveer 1 minuut. Even blancheren dus. Laat uitlekken.
Hak 1 teentje knoflook. Rasp 1 tl verse gember.
Verhit olie in een wok of koekenpan. Voeg knoflook en gember toe en bak eventjes aan tot de geur loskomt.
Voeg 2 fijngehakte spaanse pepers (optioneel) toe, 1 el oestersaus en 1 el vissaus.
Roerbak een halve minuut. Voeg de bok choi toe en schep goed om tot ze met de saus bedekt zijn.

Serveer bij de gestoomde zalm.


Stir-fried baby bok choi

This recipe is supposed to be served with the steamed salmon. Look at this wonderful blog to find the recipe.

It paired very well with the salmon. A very tasty dish.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...