donderdag 29 april 2010

Spinazie omelet met kikkererwten



Een simpel doordeweeks gerechtje, maar toch weer eens wat anders.



Voor 2 personen.
Ontdooi 225 g diepvriesspinazie en knijp zoveel mogelijk vocht eruit.
Klop 4 eieren en roer de spinazie erdoor. Voeg zout en peper en eventueel nootmuskaat toe. Verhit wat olie in een koekenpan en bak het eimengsel tot het bovenop gaar is.
Strooi er wat gerapste parmezaanse kaas op. Lekker met een gebakken visje. Dit is tilapia. Zie je die zwarte stipjes op de vis? Dat is zwart zout. Grappig hè?


Bron:





Spinach omelet with chickpeas

A simple but little different recipe for weekdays. Serves 2.
Thaw 225 g spinach and squeeze as much water out as you can. Beat 4 eggs and stir the spinach in. Add salt, pepper and nutmeg. Stir well to combine. Heat a little oil in a frying pan and fry the egg until done on top. Sprinkle some grated parmesan cheese on top.
Delicious with a fried fish. This is tilapia. Do you see the black spots on the fish? It's black seasalt. Isn't that fun?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...