maandag 14 februari 2011

Pastasaus met zalm

Click on the english flag to show the recipe in english, or scroll down.

Vergeten een foto te maken. Toch wil ik dit recept niet vergeten, want het was wel lekker!

Snipper 1 ui en 1 rode paprika. Bak ze met 4 ansjovis op olie in een flinke klont boter tot ze wat zachter zijn. De ansjovis vind je niet meer terug. Voeg 1 el bloem, 100 ml heet water en 50 ml zure room toe. Laat aan de kook komen en indikken. Voeg 200 g gerookte zalm, 2 el verse peterselie, ½ tl gedroogde dille en 2 el kappertjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg nog wat water toe als de saus te dik wordt.

Kook pasta (ik heb groene basilicumpasta gebruikt) en roer door de saus.



Pastasauce with salmon

I forgot to make a photograph, but I'm blogging about it anyway, because I don't want to forget this recipe. It was good!

Chop 1 onion and 1 red bell pepper. Heat a fairly large amount of butter and fry them with 4 salted anchovies in oil. The anchovies will disappear. Add 1 tbsp flour, 100 ml hot water and 50 ml sour cream. Bring to the boil and thicken. Add 200 g smoked salmon (flaked), 2 tbsp fresh parsley, ½ tsp dried dill and 2 tbsp capers. Season to taste with salt and pepper. If the sauce gets too thick add a litlle water.

Boil pasta for 2 persones and mix through the sauce.

1 opmerking:

  1. Claudia- shame on you!
    Kan gebeuren!
    Wilde vanavond een foto van een gerecht maken- toestel leeg....!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...