donderdag 19 februari 2009

Pasta met paddestoelen en rundvlees

Click on the english flag to show the recipe in english.

Ik had een recept nodig dat ik snel klaar kon hebben. Deze was klaar in 15 minuten.

Ingredienten
120 g pasta
200 g biefstuk
1 grote ui
200 g champignons
50 ml slagroom
scheut sherry
1 el verse of 1 tl gedroogde dragon
1 el mosterd


Bereiding
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Snijd het vlees in reepjes, snijd de ui fijn en de champignons in plakjes.
Verhit wat olie in een pan en fruit de ui tot ze glazig ziet.
Voeg de dragon en champignons toe en bak een paar minuten tot het vocht is verdwenen.
Voeg het vlees toe en bak heel kort.
Blus af met sherry en laat kort inkoken. Voeg room en mosterd toe en roer erdoor.
Breng op smaak met zout en peper.

Pasta with mushrooms and beef

I needed a recipe that would require only a short time in the kitchen. This one was ready in 15 minutes. It serves two people.

Ingredients
120 g pasta
200 g beef steak
1 large onion
200 g mushrooms
50 ml cream
sherry
dragon
mustard

Method
Cook the pasta according to packet instructions.
Meanwhile, slice the beef in strips. Chop the onion.
Slice the mushrooms.
Heat a little oil in a pan and fry the onion until translucent.
Add the dragon mushrooms and fry a few minutes until the moisture has left.
Add the beef and fry shortly until just browned.
Add the sherry and let evaporate a little. Stir the cream and then the mustard in.
Season to taste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...