zaterdag 2 mei 2009

Peking Eend



Dit recept is vals spelen, want ik heb niet zelf peking eend gemaakt. Ik heb kant-en-klare Peking Eend gekocht bij de toko en volgens de instructie van de verpakking klaargemaakt. Lekker was het wel!



Ingredienten
1 kant-en-klare Peking Eend (toko)

Bereiding
Verhit de oven op 200°C. Leg de Peking eend in het midden van de oven en rooster in 30 minuten gaar. De laatste paar minuten de gril even aanzetten, voor een nog knapperiger korstje.

Serveer met noedels en een groentegerecht. Ik heb Chinese sperzieboontjes gemaakt.

Peking Duck

This recipe is a bit of a cheat, for I didn't actually make Peking Duck myself. I bought a ready-to-cook Peking Duck from an Asian store and prepared it according to cooking instructions. It tasted good, though!



Ingredients
1 ready-to-cook Peking Duck

Method
Preheat the oven to 200°C. Put the duck in the oven and cook for 30 minutes. Put the gril on for the last few minutes to crispen up the skin. I served it with noodles and Chinese green beans.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...