
Dit was een bijgerecht bij de zalm met pittig korstje. Het paste er goed bij.

Snijd 1 teen knoflook fijn.
Snijd 1 stukje gember van 1 cm in reepjes.
Haal de bladeren los van 4 struikjes paksoi.
Verhit 1 el olie in een grote koekenpan of wok.
Roerbak 1 minuut de knoflook en gember. Doe de paksoi erbij en roerbak nog 3 minuten.
Schep 2 el droge sherry, 2 tl oestersaus en 2 el water erdoor.
Meng goed en serveer.
Uit het boek: | QR-code: | |
Tip Culinair December 2001 | ![]() | ![]() |
Stir-fried pak choi
Chop 1 clove of garlic finely.
Slice 1 cm / ½ inch piece of fresh ginger in strips.
Loosen the leaves of 4 bunches of pak choi.
Heat 1 tbsp oil in a wok or large frying pan.
Add garlic and ginger and stir-fry for 1 minute. Add pak choi and stir-fry for 3 minutes.
Add 2 tbsp dry sherry, 2 tsp oyster sauce and 2 tbsp water.
Stir well to combine and serve.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten